Mistä seuraava suomalainen menestystarina? Sinä voit auttaa!

Nyt ei ole aika synkistellä, vaan katsoa päättäväisesti kohti uusia mahdollisuuksia. Me Amazon Partnerseilla uskomme vahvasti, että seuraava suomalainen menestystarina piirretään maailmankartalle hetkenä minä hyvänsä – emme vain vielä ole kohdanneet kyseisen yrityksen kanssa.

Onko sinulla suosikkituote, joka erottuu edukseen omassa tuotekategoriassaan? Minkä tuotevalmistajan tulisi sinun mielestäsi suunnata verkkokauppaviidakon valloitukseen vuonna 2024? Auta meitä tunnistamaan potentiaaliset kansainväliset menestyjät ja ilmoita oma yrityksesi tai joku toinen yritys mukaan kampanjaan!

Vinkkaamalla yrityksen mukaan osallistut Amazon-lahjakorttien arvontaan (yhden lahjakortin arvo 50 €). Ilmiannettavan yrityksen koolla tai toimialalla ei niinkään ole merkitystä – riittää, että yrityksen tuotteilla olisi sinun mielestäsi potentiaalia myös kansainvälisille markkinoille.

Toimi näin:

  • valitse yritys, jolla mielestäsi olisi potentiaalinen tuote maailmanmarkkinoille
  • täytä alla oleva lomake ja ilmianna yritys mukaan kampanjaan (yrityksen nimi riittää)
  • jaa tietoa kampanjasta omissa verkostoissasi!

Kaikkien ilmiantajien kesken arvotaan 3 kpl lahjakortteja Amazon-verkkokauppaan! Tutustu arvonnan sääntöihin tarkemmin tällä sivulla.